Menu
Indkøbskurv 0

Hvilken powerbank skal jeg købe?

Opslået af Monkey Mobil den

Hvilken powerbank skal jeg købe?

Det spørgsmål får vi tit og vi bruger meget tid på at hjælpe vores kunder, med at vælge den helt rigtige powerbank.

I denne guide, vil vi prøve og give dig nogle ideer til hvilke powerbanks der kunne være noget for dig.

Inden vi gør det, er det vigtigt du tænker over dit behov. For hvad er dit behov? Skal du bruge en powerbank til at have liggende på natbordet, fordi du ikke tør lade din mobil op i stikkontakten om natten? Eller er du den aktive person, hvor din powerbank skal kunne holde til at få nogle slag og blive våd?

Her er vores bud på en powerbank til forskellige behov:

Powerbank til aktive personer:

Hvis du elsker at opholde dig i naturen, er er stor chance for at din powerbank kan blive både våd og få nogle slag. I det tilfælde vil vi anbefale GreyLime Power Solar 8.000 mAh som er vandafvisende og kan holde til stød. Den helt store fordel ved denne powerbank er, at du kan lade den op via dens indbyggede solceller. Det er en super god ting, hvis du er væk på spejderlejr og ikke har adgang til en stikkontakt for at lade din powerbank op.

Hvis du ikke ønsker en powerbank med solceller, så kan vi anbefale Soundliving Multispeaker. Den er som skabt til brug udendørs og kan tåle stød, vand osv. Ikke nok med det, så er der indbygget bluetooth højtaler i powerbanken og med sine 3600 mAh er der nok til både at lade sin mobil op og høre musik samtidig.

Powerbank til bytur:

Skal du en tur i Jomfru Ane Gade eller til fest og ikke gider slæbe rundt på en stor klodset powerbank, så er der også hjælp at hente her. Det kan nemlig lade sig gøre at finde en lille powerbank, der fylder minimalt, men samtidig levere strøm nok til 1-2 opladninger til din mobil. Hver eneste gang vi får spørgmålet: Hvilken powerbank skal jeg vælge til byturen? - så er svaret GreyLime Power Tough 2600 mAh som er en god billig powerbank der sagtens kan klare en tur i byen. Hvis du gerne vil have en lille powerbank som er kraftig nok til at lade din telefon op 2-3 gange, så er Anker Astro E1 5200 mAh løsningen på dit problem! Den er lidt dyrere, men du får et produkt der er kraftigere og i en endnu bedre kvalitet.

 

 


Del dette opslag← Tidligere indlæg Nyere indlæg →


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at alle kommentare skal godkendes, inden de bliver slået op.

Tilbud

Ikke tilgængelig

Udsolgt