Menu
Indkøbskurv 0

Hvad er en powerbank?

Opslået af Monkey Mobil den

Hvad er en powerbank?

Powerbanks - Hvad er en powerbank og hvordan fungere den?

En powerbank er i bund og grund et genopladeligt batteri du kan have med på farten. Powerbanks bruges typisk til opladning af smartphones og andet mindre elektronik såsom bluetooth højtalere og iPads. Det smarte er, at den kan bruges hvor som helst og når som helst hvor du ikke har adgang til strøm.


Du skal oplade din powerbank før du skal bruge den. Når din mobil så løber tør for strøm, kobler du din powerbank til og som oplader telefonen akkurat som var det fra en stikkontakt. Det gode er at du stadigt kan bruge mobilen mens den lader. Gode powerbanks kan oplade din mobil telefon helt op flere gange i træk uden selv at skulle have strøm.

Du kan få powerbanks i alle størrelser og udformninger, i mange prislag og med strøm til en enkelt eller mange opladninger. Nogle er sjove som en kæk power owl mens andre næsten ingenting fylder, som den lille her fra Anker. Nogle powerbanks kræver endda slet ingen strøm, da kan oplades via solceller!

Det sidste er ret genialt hvis du er på aktiv ferie og er udenfor flere dage i træk. En powerbank med solceller er også til dig som tænker på miljøet.


Hvornår har jeg brug for en powerbank?

Hvis du er på ferie og bruger mobiltelefonen som kamera så løber du rigtigt hurtigt tør for batteri – her er en powerbank fuldstændig uundværlig!

Samme gælder hvis du er på aktiv ferie som f.eks. cykeltur eller vandretur hvor du bruger mobilen som GPS. Det spiser strøm i voldsomt store mængder og så er det rart at vide at du har flere ganges opladninger i din medbragte powerbank.

En powerbank er også et absolut must hvis du skal på festival. Her er din mobil ofte i brug næsten hele døgnet - og her findes heldigvis en hel særlig festival powerbank med både med indbygget musikanlæg og lys!

Planlægger du at køre langt med bus eller tog hvor det kniber med WiFi, vil du gerne høre musik eller lydbog hele dagen på stranden, eller farer du bare konstant vild så du skal have din GPS og Google Map tændt – ja, så kommer du heller ikke uden om en powerbank!

 

Hvilken størrelse powerbank skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du vælge den du bedst kan lide! De holder nemlig længe... Men udover det er der i hvert fald to ting du skal overveje:

- Powerbanks findes i størrelser der kan klare fra én og op til fire opladninger. Vægten er nogenlunde proportionalt med antallet af opladninger – altså vejer en powerbank med strøm til 4 opladninger næsten fire gange så meget som en powerbank med strøm til én opladning.

- Den anden overvejelse du skal gøre er, hvor tit du har adgang til strøm. Hvis ikke du kan komme til at lade din powerbank op hver dag, vil det klart give bedst mening at investere i én af dem der kan holde flere dage på én opladning.

Du skal altså overveje om du skal bære rundt på din powerbank hele dagen eller om den skal ligge i bilen eller teltet – og det skal du så opveje mod hvor ofte du kan lade din powerbank op.


Del dette opslag← Tidligere indlæg


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at alle kommentare skal godkendes, inden de bliver slået op.

Tilbud

Ikke tilgængelig

Udsolgt