Menu
Indkøbskurv 0

Sådan får du mere batteritid i kulden!

Opslået af Monkey Mobil den

Sådan får du mere batteritid i kulden!

Du kender det. 

Din smartphone løber hurtigt tør for batteri – hvorfor? Fordi den ikke synes specielt godt om kulden. Og hvordan pokker skal du dog kunne leve uden Snapchat, InstaGram og Facebook?

På mange områder er din telefon som du og jeg; vi fungerer bedre i sommervarmen.

Men i stedet for at bestille en rejse sydpå til dig og din smartphone, giver MonkeyMobil.dk dig nogle tips til, hvordan du kan give din smartphone lidt ekstra kærlighed på de kolde vinterdage. Og derved få mere batteritid.

Nemme og håndgribelige tricks

Se her hvilke ting du kan gøre og hvad du absolut ikke må gøre:

 

Slå 4G fra og brug 3G:


Når du er ude i kulden og ikke har det store behov for at streame Netflix, så er 3G signalet rigeligt til almindelig brug. Derfor kan du med fordel slå 4G signalet fra og benytte dig af 3G. Det er hurtigt nok til de fleste og du sparer strøm.

 

Slå bluetooth og GPS fra:


Bluetooth og GPS signalet er noget der tager rigtig hårdt på strømforbruget. Derfor bør du slå det fra hvis du ikke bruger det. Du kan altid nemt tænde det igen, hvis du skal bruge det. 

Skru ned for lysstyrken:


Lyset i skærmen er en af de største strømslugere i mobilen. Derfor kan du med fordel skrue ned for lysstyrken så meget som muligt, så du stadigvæk kan se noget. Her er der rigtig meget batteritid at hente, ved at bruge så lav en lysstyrke som muligt. 


Slå strømbesparelse til:


De fleste mobiltelefoner har en funktion udelukkende til, at spare på strømmen. Ofte justerer den selv lysstyrken og andre ting, således mobilen holder på strømmen endnu længere. 

Brug en powerbank:


Hvis du absolut ikke vil gå på kompromis med hverken lysstyrken, signalet osv., så kan du med fordel anskaffe dig en kraftig powerbank. På den måde er du altid sikker på, at have strøm på mobilen.

Opbevar mobilen rigtigt:


Da det ofte er kulden, som er årsag til en kortere batteritid, er det vigtigt at opbevare mobilen korrekt. Læg derfor altid din mobiltelefon i jakkelommen, fremfor at gå med den i hånden. At udsætte den for direkte kulde, er direkte skadeligt for din smartphone og dræner dit batteri hurtigt.

Undgå at brug mobiltelefonen i kulden:


Ikke alle er klar over, at f.eks. iPhone ikke er designet til at blive brugt i kulden. Apple fraråder brug af iPhone ved temperaturer under 0 grader og over 35 grader. Læs derfor omhyggeligt manualen for den telefon du har.

Undgå at skabe kondens:


Et pludseligt skift fra kold til varm luft gør, at der kan dannes kondens. Undgå derfor at lægge den kolde telefon tæt op af den varme brændeovn eller radiator. Det er skadeligt for din mobiltelefon og i øvrigt dækker reklamationsretten aldrig dette.

Kilde: MonkeyMobil.dk

Del dette opslag


Andre artikler


← Tidligere indlæg Nyere indlæg →


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at alle kommentare skal godkendes, inden de bliver slået op.

Tilbud

Ikke tilgængelig

Udsolgt