Menu
Indkøbskurv 0

Godt nytår 2018!

Opslået af Monkey Mobil den

GODT NYTÅR 2018!

2017 har været et vildt år for MonkeyMobil.dk. En masse nye produkter er kommet til, hvor vi bla. har introduceret mærket Anker, der med sine kabler og powerbanks af ekstrem høj kvalitet, har gjort sig rigtig godt bemærket både hos mig, men bestemt også hos kunderne.

2017 blev også året hvor der kom langt flere ordre end der var regnet med. Specielt december måned har været overvældende og tusind tak for det!

2018 bliver året hvor der skal tilføjet en masse flere produkter til webshoppen. Sidder du inde med specielle ønsker til produkter eller sidder du som leverandør og gerne vil have dine produkter til salg på MonkeyMobil.dk, så kontakt os. MonkeyMobil.dk skal hele tiden udvikles på alle mulige fronter og det bliver spændende at introducere planerne for jer senere.

Som man kan se på vores Trustpilot, er der udelukkende 5-stjernet anmeldelser (udover én enkelt 4-stjernet), så det viser at i kunder er rigtig godt tilfredse! - og det er det vigtigste! Dog vil der hele tiden blive arbejdet på kundeservice delen og specielt returnering skal gøres nemmere for jer kunder. Det bliver der arbejdet hårdt på! 

Der skal lyde en stor tak til vores leverandører, samarbejdspartnere, freelancere, bloggere osv, der har hjulpet mig med at gøre MonkeyMobil.dk til en webshop i positiv udvikling.

Til slut skal der lyde den største tak til alle jer kunder! Uden jer, ingen MonkeyMobil.dk! Som kunde her, finder man ud af, at der følger en personlig hilsen og lidt chokolade med i jeres ordre. Det er noget i er rigtig glade for og det fortsætter selvfølgelig i 2018! :)

Det har været helt overvældende at læse de mails jeg har fået, hvor i har skrevet tilbage på jeres ordre, at i takker for hilsnerne og også ønsker mig en god Jul og godt nytår. I denne følelsekolde webshopverden, er det fantastisk at opleve der er liv på begge sider af skærmen! ;) - så TUSIND TAK!

Jeg ønsker alle et rigtigt godt nytår!
Kærlig hilsen
Brian Christensen
Ejer af MonkeyMobil.dk

Del dette opslag


Andre artikler


← Tidligere indlæg Nyere indlæg →


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at alle kommentare skal godkendes, inden de bliver slået op.

Tilbud

Ikke tilgængelig

Udsolgt