Menu
Indkøbskurv 0

Disse apps tømmer batteriet på din smartphone

Opslået af Monkey Mobil den

Vores smartphones er vigtige for, at få hverdagen til at hænge sammen i dag. Du bruger måske både en app til togbilletten, events og endda til at finde din næste date. På den måde hænger vores sociale liv på mange måder sammen med vores smartphone. Det er også på mobilen vi aftaler at ses med vennerne, bliver opdateret på hvad der sker fredag aften, og finder frem til privatfesten på Google Maps. Derfor er det grænseløst irriterende, når de apps vi bruger mest, tager meget på vores batteri. Vi kan jo ikke undvære de apps i vores hverdag, hvis vi gerne vil være med på alt hvad der sker socialt. Men hvor meget batteri bruger dine vigtigste apps egentlig? 

Så meget batteri sluger dine apps

Man har lavet flere undersøgelser af, hvad det egentlig er der bruger mest batteritid, og her ligger et soleklart svar: Det er apps med mange billeder og profiler såsom Instagram, Facebook og især også Tinder. Derudover bruger man generelt ekstra meget strøm, når man har dårlig forbindelse.

Og det er jo typisk når man ikke er forbundet til wifi, at man netop har brug for sin smartphone til at finde vej, få fat på venner eller poste billeder fra et spændende sted.

I forhold til at se hvilke af dine apps, der bruger mest strøm, kan du faktisk se det inde i telefonens indbyggede batterifunktion. Her ser du hvor mange procent af batteriet hver app bruger, og hvilke du bruger mest. Nogle gange kan en opdatering af  en strømslugende app gøre, at den straks bruger mindre strøm. Læse mere om strømslugende apps.

 

Der er en løsning: Powerbanks

Heldigvis er der en løsning på problemet, og det er at have en powerbank med.

For at undgå, at din mobil løber flad, lige mens du er ved at spille musik på højtaleren eller ved at finde vej, er det praktisk at bruge en powerbank. Den giver din telefon lidt ekstra superkræfter, til at holde i dobbelt så lang tid, eller mere, end med det almindelige batteri. På den måde behøver du ikke længere være forsigtig med at bruge så lidt strøm som muligt, og kan nu udnytte telefonens fulde potentiale.

Så længe holder din Powerbank

Du kan få en powerbank i flere forskellige størrelser, alt efter behov. På de kraftige powerbanks som fx GreyLime Power Stone 10.400mah, kan du oplade din smartphone op til 4 gange. 

Du kan også vælge mindre powerbanks, som giver dig strøm nok til en fuld opladning. De er praktiske at have med i baglommen eller den lille taske. En Powerbank sparer dig i bund og grund for en masse uheldige situationer man kunne rende ind i, hvis telefonen pludselig løb tør for strøm.
Det kunne for eksempel være kontrol af billet i toget, finde vej i en ny by eller undgå at mor bliver bekymret, når hun ikke kan få fat i dig. Du går ikke glip af noget og kan holde dig social og opdateret, både i det virtuelle liv og når du er sammen med familie og venner. Så husk altid at have en powerbank i nærheden.


Del dette opslag


Andre artikler


← Tidligere indlæg


Tilføj en kommentar

Vær opmærksom på, at alle kommentare skal godkendes, inden de bliver slået op.

Tilbud

Ikke tilgængelig

Udsolgt